Voor iedereen

Iedereen die geïnteresseerd is in de Leer der Mystieken in al haar diversiteit, reeds actief of beginnend, of puur vanuit interesse, kan zich opgeven voor onze evenementen en trainingen (circa 14 trainingen per jaar) U treft het jaarrooster aan onder de kop agenda. Wel betaalt u dan per training of evenement het daarvoor vastgestelde tarief. De kosten per trainingsavond bedragen € 7,50. U kunt op de avond zelf contant betalen.

Lidmaatschap:

Bent u lid van Enigma dan kunt u deelnemen aan al onze trainingen. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 60,– Euro ex BTW, € 72,60 inclusief BTW voor circa 14 trainingen. Het kan voorkomen, dat wij naast de jaarlijkse bijdrage voor bepaalde evenementen een bijdrage vragen, de trainingen kunt u ongelimiteerd bezoeken. Tevens houden wij u op de hoogte van alle evenementen en trainingsdagen door middel van onze nieuwsbrief.

Aanmelden trainingsavonden en/of evenementen:

We vragen u wel om zich van te voren even aan te melden via het aanmeldingsformulier trainingen. Vergeet niet om uw telefoonnummer erbij te vermelden, zodat wij u kunnen bereiken als een training of evenement onverhoopt niet door gaat.