MarisaMijn naam is Marisa Bottenheft, geboren in 1968 te Hilversum. Sinds 2003 werk ik professioneel binnen de paranormale branche. Het mediumvak is veel meer dan alleen een talent of een gave en gedurende mijn eigen ontwikkeling werd ik me hiervan bewust.

Enigma
In 2004 ben ik gestart met de voorbereidingen voor de branche organisatie Enigma, collectief voor paragnosten en mediums. Uiteraard is juist dit vak gericht op het helpen en healen van mensen, zowel hier als aan gene zijde en dat doe ik vanuit hart en ziel. Maar praktische ingesteld als ik ben spreken betekend dat voor mij het zo secuur mogelijk en zo ethisch en integer mogelijk werken, dus geen consulten zonder bewijs.

Door mijn studie aan o.a. het Arthur Findlay College in Engeland heb ik enorm veel mogen leren en oude kennis weer naar boven kunnen halen. Deze kennis draag ik graag over. Niet alleen om mensen met technieken te ondersteunen maar ook om mensen te mogen inspireren en bewust te maken.

MediumCollege
Na het ontwikkelen van scholing en toets procedures binnen de paranormale branche vervolgde ik mijn weg met het schrijven van opleidingen. En zo ontstond het MediumCollege, daar waar alle kwartjes samen vallen en ik mijn verleden als docent kan samenvoegen met het Mediumvak. Enigma is inmiddels uitgegroeid tot een keurmerk organisatie.

Boek “Ben ik echt een medium”
Het schrijven van het boek; “Ben ik echt een medium”, (2012/Ank Hermes)  heb ik altijd als een cadeau gezien, een manier om mensen met de mediamieke aanleg te ondersteunen. Vanuit mijn drijfveer om kennis over te dragen en mensen bij elkaar te brengen is in januari 2014 Stichting Bezieling ontstaan, de spirituele arm van Enigma. Als een thuisbasis en platvorm. Mijn basis ligt in het geven van privé consulten, het echte ondersteunen.

Marisa Bottenheft, informatie@mediumcollege.nl

www.mediummarisa.nl

Harderwijk

 06-40737094   di t/m vrij tijdens kantooruren

Door Enigma ben ik gecertificeerd als:  Medium, paragnost en healing medium.