Gerard van Seventer

Busselterweg 16
7973 kp darp (Drenthe)
Website: www.gerardvanseventer.nl
Telefoon: 0521-769007

Mijn naam is Gerard van Seventer. Na jaren in de IT gewerkt te hebben als informatica ingenieur (TU Delft) werkt ik nu fulltime als healer in mijn praktijken in Oudega sm (tussen Drachten en Leeuwarden) en Darp (bij Havelte).  Er wordt hierbij gebruik gemaakt van verschillende methoden en technieken waarbij het contact met Spirit steeds belangrijker wordt om de door u gewenste resultaten sneller en duurzamer te bereiken.  Ik ben bij verschillende beroepsverenigingen aangesloten. Meer informatie kunt u vinden om mijn website www.gerardvanseventer.nl . Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u mij mailen op info@gerardvanseventer.nl of bellen op 0521-769007