Certificering

Voor onze keurmerkdragers bieden wij naast de bijscholingen een thuisbasis. Als u bij ons als keurmerkdrager gecertificeerd wordt, dan vermelden wij uw gegevens op onze website. Vanuit het Enigma keurmerk worden mensen of bedrijven doorverwezen naar een bij ons ingeschreven keurmerkdrager, waarbij wij rekening houden met de te reizen afstand. Onze keurmerkdragers/gecertificeerde, kunnen ook bij ons terecht voor hulp en ondersteuning bij het zelfstandig ondernemerschap.

Na aanmelding vind er een toetsing plaats. Deze toets/examendagen worden twee keer per jaar georganiseerd, te weten eind december en eind juni, begin juli. Op deze wijze kunnen wij als organisatie gezamenlijk toewerken naar kwaliteit binnen het paranormale vakgebied. Informatie over de toetsing treft u aan onder de button: procedure.

Na het positief afsluiten van de toetsing, wordt het Enigma keurmerk certificaat verstrekt. Binnen de termijn van 2 jaar dient u minimaal 2 trainingsavonden of 1 dag aan training te volgen om uw keurmerk / certificering met Twee jaar te verlengen. Dit certificaat wordt ieder jaar opnieuw aan de keurmerkdrager toegezonden, mist er is betaald, en er aan de bijscholing verplichting van het bijwonen van ten minsten twee trainingsavonden is voldaan. (Zie klachtenprocedure)

Studenten aan het MediumColllege die de volledige opleiding van 62 lesdagen verspreid over 3 jaar hebben gevolgd, komen automatisch in aanmerking voor het Enigma keurmerk.

 

Het Enigma Toetsteam

Enigma kent een speciaal toetsteam, bestaande uit docenten binnen de paranormale branche.

 

Marisa
Marisa Bottenheft
Eigenaar / docent MediumCollege
Stuur me een email.

 

wilma
Wilma Broere
Docent Mediumschap aan het MediumCollege
Stuur me een email.

 

Alana
Alana Jekel
Docent Tarot en Mediumschap aan het MediumCollege
Stuur me een email.

 

rin a
Rina Wingelaar
Docent Healing Mediumschap aan het MediumCollege
Stuur me een email.

 

sandra
Sandra Jansen van Galen
Docent Astrologie, Mediumschap bij het MediumCollege, loopbaanbegeleider, coach
Stuur me een email.

 

jasmien facebook
Jasmien Gerit
Eigenaar en docent MediumCollege België
Stuur me een email.

 

Willem
Willem Borger
Ervaringsdeskundige en betrokkene
Stuur me een email.

 

14001727_1758146327733342_335135612_o
Monique Elemendorp
Docent dierenhealing en dierengedrag bij het MediumCollege
Stuur me een email.